طرز تهیه پنیر خانگی

به گزارش وبلاگ تام فورد، برای اطمینان از سالم بودن پنیر می توانید با کمترین مواد، سالم ترین پنیر ها را تهیه کنید پنیر به روش های متفاوتی تهیه می شود که ما یک روشش را در اینجا آورده ایم

طرز تهیه پنیر خانگی

به گزارش وبلاگ تام فورد به نقل از ایلنا

مواد لازم

شیر 2 لیتر

قرص پنیر یک چهارم قرص

نمک 1 قاشق چایخوری

آب 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

شیر را در ظرف استیل ریخته و آن را روی حرارت کم قرار دهید تا گرم شود، ولی نجوشد.

آب، نمک و قرص پنیر را درون یک ظرف استیل بریزید و اجازه دهید تا قرص در آب حل شود.

حرارت شیر باید به حدود 40 درجه سانتیگراد برسد. دمای آن را با دماسنج یا انگشت تست کنید. انگشت دست کمی گرما را احساس کند کفایت می کند.

وقتی دمای شیر به حدود 40 درجه رسید، آن را هم بزنید تا دمای آن در همه جای شیر یکسان شود و سپس گاز را خاموش کنید.

شیر را به مایه موجود در ظرف استیل اضافه کرده و هم بزنید. سپس در ظرف را بگذارید، روی آن را بپوشانید و در یک محل گرم قرار دهید. بعد از یک ساعت روی دلمه های تشکیل شده را برش بزنید و دوباره روی ظرف را بپوشانید.

وقتی برش ها جمع شد و روی آن ها آب زرد رنگی ایجاد شد، پارچه نازکی را درون آبکش قرار داده و دلمه ها را به آرامی در آن بریزید. سپس پارچه را دور دلمه ها گره بزنید.

جسم سنگینی را به مدت 4 تا 5 ساعت روی پنیر قرار دهید تا آب آن کاملا خارج شود.

سپس پنیر را برش زده و در آب نمک نگهداری کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه پنیر خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنیر خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید